Kingdom Come: Deliverance ontvangt opnieuw een grote patch

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Kingdom Come: Deliverance ontvangt opnieuw een grote patch

Tijdens een hands-on-sessie op gamescom deze zomer constateerden we dat er nog behoorlijk wat bugs in de vroege versie van Kingdom Come: Deliverance zaten. Nu de game uit is, blijken echter nog lang niet alle problemen verholpen te zijn. Ontwikkelaar Warhorse Studios werkt daarentegen hard aan het oplossen van de problemen. Na een 23 GB tellende day one patch is er nu opnieuw een patch van bijna 16 GB voor de game verschenen.

Trappen die onbegaanbaar blijken, onzichtbare muren, personages die vast komen te zitten in deurposten: technisch gezien loopt Kingdom Come: Deliverance nog niet helemaal soepel. Na de 23 GB tellende eerste patch is er nu opnieuw een patch uitgebracht waarmee de nodige problemen verholpen moeten worden. Onder meer een probleem waarbij de R2 slash-aanval niet werkte op de PlayStation 4 zou met deze patch verholpen moeten zijn.

Ondanks de technische problemen zien de verkoopcijfers van de game er goed uit. Warhorse laat namelijk weten dat er inmiddels al 500.000 exemplaren van de game zijn verkocht. Kingdom Come: Deliverance verscheen op 13 februari voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Houd Pixel Vault in de gaten voor onze recensie.