Kingdom Come: Deliverance krijgt liefdevolle DLC

archief
Jordy Verlé op 20 januari 2020
Kingdom Come: Deliverance krijgt liefdevolle DLC

Vandaag is de tweede DLC onthuld voor Kingdom Come: Deliverance genaamd The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon. Deze tweede uitbreiding staat geheel in het teken van de liefde en de onverwachte situaties die daaruit kunnen ontstaan.

In The Amorous Adventures speel je het hulpje van Sir Hans Capon, die probeert om het hart te veroveren van het beeldschone meisje Carolina. Dat is het hoofddoel van deze uitbreiding, die bestaat uit die gloednieuwe quests en waarin je kunt deelnemen aan het Rattay Combat Tournament. Dat niet alles van een leien dakje zal lopen tijdens je queeste om de hand van Carolina te veroveren voor Sir Hans Capon is een understatement. Je zult namelijk niet alleen liefdesbrieven moeten lezen en een nachtelijke rendez-vous moeten organiseren, maar ook een kwade slager op afstand proberen te houden, het kamp van een stel bloeddorstige struikrovers infiltreren, deelnemen aan een toernooi, een lijk opgraven, een moord oplossen en er naar alle waarschijnlijkheid ook enkele plegen. Dat allemaal geheel in het teken van de liefde!

Kingdom Come: Deliverance – The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon zal vanaf 16 oktober te verkrijgen zijn voor PlayStation 4, Xbox One en pc.