Killer Instinct: Definitive Edition aangekondigd

archief
Stan van der Burg op 20 januari 2020
Killer Instinct: Definitive Edition aangekondigd

Er waren hier en daar al een aantal geruchten over de game, maar vandaag heeft Microsoft Killer Instinct: Definitive Edition officieel aangekondigd. De game zal op 20 september verschijnen voor de Xbox One.

Killer Instinct: Definitive Edition zal een combinatie zijn van de originele Killer Instinct met alle content van Seasons 1, 2 en 3. Hiermee heb je dus de beschikking over alle 26 vechters in de game, inclusief de special edition Shadow Jago, en de twintig stages, die een visuele upgrade hebben gekregen. Earnest Yuen, executive producer bij Microsoft Studios, zegt:

Killer Instinct: Definitive Edition is de compilatie van alles dat we hebben uitgebracht vanaf de lancering van de game, inclusief alle trailers, muziek, artwork en behind the scenes footage die fans nog niet hebben gezien.

Naast alle karakters en stages biedt de bundel nog meer. Zo zullen Killer Instinct Classic 1 en 2 voor de Xbox One in de bundel zitten, artwork muziek en trailers zullen beschikbaar zijn, er zal een interactieve kaart van het universum te bekijken zijn en er zal nieuwe behind the scenes footage toegevoegd worden. Daarnaast krijg je nog een bonus als je de fysieke versie van de game koopt: de Original Soundtrack CD en een exclusieve character skin: Gold Gargos.

Killer Instinct: Definitive Edition zal op 20 september beschikbaar zijn voor de Xbox One, zowel in de fysieke winkels als in de Xbox Store.