Kickstarter Allison Road geannuleerd door Lilith

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Kickstarter Allison Road geannuleerd door Lilith

Met nog meer dan een week resterend op de teller heeft Lilith, de studio achter de survival horror game Allison Road, de Kickstarter geannuleerd. Ondanks het feit dat de ontwikkelaar de steun enorm waardeert, heeft het team ervoor gekozen om zich voor de volle 100% te richten op een kans die ze voorgeschoteld werd.

De studio heeft zich namelijk onder de vleugels van uitgever Team 17 kunnen scharen, niet bepaald een onbekende naam in de gamewereld. De naam ‘Team 17’ zullen de meeste mensen onder ons kennen van de Worms-franchise. Lilith acht zich dan ook erg gezegend met het aanbod van deze studio en verwacht dan ook gretig gebruik te kunnen gaan maken van de kennis die de uitgever in de afgelopen twee en een halve decennia heeft vergaard.

Een ieder die Allison Road via Kickstarter gebackt heeft, zal inmiddels ook een mailtje van het bedrijf hebben ontvangen met de mededeling dat ze geen cent hoeven af te dragen aan Lilith, wat voor de personen die zich hadden verheugd op de goodies misschien wat zuur is. Ook zal het misschien ietsjes langer gaan duren voordat de game af is, gezien er gemikt wordt op perfectie, maar de game zal voor zover bekend nog wel gewoon geproduceerd gaan worden.