Kevin’s Christmas Cracker update komt gratis naar Overcooked 2

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Kevin’s Christmas Cracker update komt gratis naar Overcooked 2

Eerder deze maand wist ontwikkelaar Team17 ons al lekker te maken door te benoemen dat er een gratis update aankomt voor Overcooked 2. Het bedrijf heeft eindelijk bekendgemaakt dat het gaat om de Kevin’s Christmas Cracker update die allerlei feestelijke dingen met zich meebrengt.

Opnieuw kunnen spelers op reis naar het Onion Kingdom, nu met een compleet nieuw gebied. Deze gebied draagt de toepasselijke naam Winter Wonderland en is gevuld met vallende sneeuw, hoge bergen en lekkernijen zoals marshmallows. Dit alles draagt ook weer bij aan de chaos in de keukens, gezien koken met sneeuw nou niet erg makkelijk lijkt.

De update brengt vijf nieuwe keukens naar de game, aangevuld met drie nieuwe gerechten. Je kunt al je culinaire skills testen op kerstpudding, vleestaarten en warme chocolademelk met toebehoren. Dit hoef je niet per se met de reeds speelbare chefs te doen, gezien het rooster is aangevuld met twee nieuwe chefs.

Je hoeft niet te wachten op de update, gezien deze nu al te downloaden is voor bezitters van de game. Overcooked 2 is beschikbaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch. Kruip jij direct weer de keuken in met deze update?