Kevin Conroy: Arkham Knight komt in januari

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Kevin Conroy: Arkham Knight komt in januari

De laatste game in Rocksteady’s Batman: Arkham-trilogie, Arkham Knight, zal in januari 2015 in de winkels liggen. Dit stelt Kevin Conroy, de stemacteur van Batman in de games, tegenover Groovey.TV. De game werd recentelijk nog uitgesteld maar een releasedatum werd niet genoemd.

In een interview met Groovey.TV tijdens de Denver Comic-Con afgelopen week, vertelde Conroy dat de game pas in het nieuwe jaar in de winkels ligt. “Ik werk mee aan een gigantische game waar je misschien wel van gehoord hebt, Arkham Knight. Het was origineel de bedoeling dat deze afgelopen januari al in de winkels lag want we werken er al anderhalf jaar aan, maar hij is nog steeds niet af. Dus komt de game komende januari uit, maar ik weet dat iedereen er niet op kan wachten. De reden dat het zo lang duurt is omdat de game zo tof is”, aldus Conroy.

In de trailer die afgelopen week werd getoond tijdens de E3 werd al duidelijk dat de game pas in 2015 zou verschijnen, maar een datum werd niet gegeven voor de game. Volgens uitgever Warner Bros. Interactive Entertainment was de game origineel gepland voor dit najaar. Warner Bros. heeft de uitspraak van Conroy nog niet bevestigd.