Just Dance 2017 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Just Dance 2017 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

Met de release van de Nintendo Switch staan gamers te popelen om hun tanden in de verschillende games te zetten. De dansers onder ons kunnen dat doen met Just Dance 2017. Dit is de eerste titel die namens ontwikkelaar Ubisoft op de Nintendo Switch te krijgen is.

Vanaf vandaag kunnen spelers aan de slag met Just Dance 2017. Voor de Switch-versie is het nummer ‘How deep is your love’ van Calvin Harris en Disciples exclusief toegevoegd. Dit nummer is te verkrijgen via zowel de proefversie als de abonnementversie van Just Dance Unlimited. Daarnaast zijn er 40 nummers direct beschikbaar, waaronder nummers van Justin Bieber, Maroon 5 en Beyoncé en klassiekers van onder andere Queen.

Nintendo Switch-bezitters krijgen de eerste drie maanden gratis toegang tot de Just Dance Unlimited-functie. Just Dance Unlimited is de dance-on-demand service waarmee er meer dan 200 extra nummers worden toegevoegd. Met de Joy-Cons of met de Just Dance Controller-app kunnen maximaal 6 spelers dansen op hetzelfde moment.

Just Dance 2017 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.