Just Cause 3 krijgt season pass

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Just Cause 3 krijgt season pass

Als je na het uitspelen van Just Cause 3 nog niet genoeg hebt vernietigd hebben Avalanche Studios en Square Enix een oplossing voor je. Op de Steam-pagina van Just Cause 3 is te lezen dat de game een season pass krijgt voor aankomende DLC.

Just Cause 3 schotelt de speler een heleboel mogelijkheden voor om alles in rook op te laten gaan, maar op den duur is de game uitgespeeld en lijkt het erop dat de pret voorbij is. Blijkbaar niet als het aan Avalanche Studios ligt, want Just Cause 3 krijgt DLC en een season pass zodat je daar niets van mist. De season pass heet de “Air-Land-Sea expansion pass” en zal €25 gaan kosten. Het is niet duidelijk wat we precies van de DLC kunnen verwachten, maar de beschrijving verteld dat de DLC extra missies, voertuigen en wapens levert die de wereld van Just Cause 3 blijkbaar zullen “transformeren”. Daarnaast komt de DLC ook met een exclusieve wingsuit die in brand staat en nieuwe skins voor je parachutes.

Just Cause 3 krijgt season pass

De DLC zal tegelijkertijd met de game beschikbaar zijn (1 december), maar de season pass lijkt tot en met 30 november beschikbaar te zijn. Wellicht dat de drie DLC-pakketten daarna alleen individueel verkrijgbaar zullen zijn.

Benieuwd wat wij bij Pixel Vault van Just Cause 3 vonden? Amador heeft onlangs zijn ervaringen met de game beschreven nadat hij de demo heeft gespeeld op gamescom.