Jump Force-trailer toont character creator

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Jump Force-trailer toont character creator

Nieuws rond de nieuwe anime-vechtgame Jump Force, blijft maar komen. Na berichten over nieuwe speelbare personages geeft Bandai Namco een trailer vrij over de story mode van Jump Force. Hierin is ook te zien dat de makers een character creator hebben toegevoegd aan de game.

De trailer toont de mogelijkheid om samen met je favoriete helden uit verschillende Shonen Jump-series te strijden tegen slechterik Kane. Spelers kunnen onder andere de kleding en het haar van hun personage bewerken. Ook lijkt de trailer te suggereren dat speciale moves uit de verschillende shows beschikbaar zullen zijn. Dit zijn onder andere de Love Love Beam uit One Piece en de welbekende Kamehameha uit Dragon Ball Z.

Naast de character creator laat de trailer ook wat elementen zien uit de Story Mode. Zo claimt Kane, de slechterik van het verhaal, een ‘Onyx Book’ te gebruiken om de werelden opnieuw op te bouwen. Dit verklaart wellicht waarom de personages van de verschillende series nu samen op één plek verzameld zijn.

Eerder vandaag liet Bandai Namco ook al weten dat Trunks uit Dragon Ball Z, Boa Hancock uit One Piece, en Renji Abarai uit Bleach speelbare personages worden. Samen met onder andere Izuku Midoriya (My Hero Academia) en Asta (Black Clover) wordt het aantal speelbare personages uitgebreid naar 33 personages.

Jump Force is vanaf februari 2019 te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc.