John Wick-spelmodus in Fortnite

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
John Wick-spelmodus in Fortnite

Epic heeft bevestigd dat er een nieuwe spelmodus en outfit rondom John Wick beschikbaar zal komen. De komst van deze nieuwe modus sluit goed aan bij de release van John Wick 3. Eerder deed Epic hetzelfde trucje met Avengers: Endgame.

De tijdelijke nieuwe modus focust op het behalen van uitdagingen. Als deze voltooid worden, kunnen spelers beloningen krijgen. Onder andere de Back Bling-munt, One Shot Glider en Boogyman Wrap zijn beloningen die verdiend kunnen worden.Tussen deze beloningen is het meest opvallend de John Wick-outfit. Eerder deze week lekte beelden van deze skin en werd er gezegd dat er ook een beschadigde versie verkrijgbaar is. Dit laatste is nog niet officieel bevestigd. De geruchten begonnen toen een speler in Paradise Palms het huis van John Wick zag.

Toen Avengers: Endgame werd uitgebracht sloot Fortnite zich ook al aan bij de hype. Zo moesten spelers Thanos of een team van helden verslaan. Spelers konden destijds de wapens van de Avengers gebruiken om Thanos te verslaan.