Je kunt je nu opgeven voor de bèta van Maplestory 2

archief
Martin op 20 januari 2020
Je kunt je nu opgeven voor de bèta van Maplestory 2

Het is niet een sequel die we van veraf aan hadden zien komen, maar Maplestory krijg een tweede deel. Mocht je een fan van het eerste uur zijn, dan kun je je nu opgeven voor de closed bèta van Maplestory 2.

Uitgever Nexon America maakte deze week bekend dat Maplestory een vervolg krijgt. De sidescrolling MMO laat de pixel-art en 2D-wereld achter zich en krijgt een compleet nieuwe grafische stijl en een volledige 3D-wereld. In een trailer liet de uitgever de eerste beelden zien, van een cartooneske geblokte wereld die erg doet denken aan Trove of Dragon Quest Builders.

In Maplestory 2 kun je dan ook een eigen plek bouwen en creeëren en nieuwe werelden in het Maplestory-universum ontdekken. Hierbij staat interactie met medespelers en vrienden wederom centraal.

Het is nog niet duidelijk wanneer we het tweede deel kunnen verwachten, maar je kunt je al wel aanmelden voor de gesloten bèta op de website van Nexon America. Dan is het even duimen dat je wordt toegelaten en jezelf kunt onderdompelen in nostalgie.