Jason Momoa keert in 2022 terug als Aquaman

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Jason Momoa keert in 2022 terug als Aquaman

De Amerikaanse acteur Jason Momoa maakte op 13 december 2018 zijn debuut als Aquaman in de gelijknamige film. Warner Bros. maakte deze week een datum voor het vervolg bekend.

Dankzij de aankondiging komen we te weten dat Jason Momoa op 16 december 2022 opnieuw te zien zal zijn als Aquaman. Welke uitdagingen hij deze keer zal moeten trotseren is momenteel nog niet bekend. Wat we wel al weten is dat David Leslie Johnson-McGoldrick opnieuw het script schrijft. Of regisseur James Wan ook de tweede film gaat regisseren, is niet bekend.

Naast Aquaman 2 staan er nog andere DC-films op het programma. Zo verschijnt Shazam! op 5 april en kruipt Joaquin Phoenix op 4 oktober in de huid van Joker in de gelijknamige film. Begin februari keert Margot Robbie terug als Harley Quinn in Birds of Prey en op 5 juni 2020 verschijnt Wonder Woman 2. Verder krijgen we op 25 juni 2021 een nieuwe Batman-film en komt The Suicide Squad op 6 augustus 2021 terug naar het witte doek. Over de Batman-film weten we sinds kort dat Ben Affleck niet langer de hoofdrol op zich zal nemen. Hij kondigde namelijk aan dat hij stopt met het vertolken van Batman.