Items uit Tales of the Borderlands ook te gebruiken in andere games

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Items uit Tales of the Borderlands ook te gebruiken in andere games

Spelers die items verzamelen in Telltale’s nieuwe game Tales of the Borderlands kunnen deze items ook gebruiken in andere games. Dit maakte de ontwikkelaar vandaag bekend op de PlayStation Blog.

Volgens producer Adam Sarasohn zullen spelers items in de episodische game van Telltale verzamelen die ook bruibaar zijn in “andere delen van de Borderlands-franchise”. Of dit betekent dat de items via DLC beschikbaar worden gesteld voor Borderlands 2, Borderlands: The Prequel of dat er nog andere nieuwe games voor de serie in de pijplijn zitten, is nog niet duidelijk.

Net als andere recente games van Telltale zullen de episodes van de game per stuk beschikbaar worden gemaakt voor $4,99 waarbij de Europese prijs naar alle waarschijnlijkheid op hetzelfde niveau ligt. Daarnaast zal er ook een Season Pass beschikbaar komen waarmee spelers alle episodes in één keer kopen voor een lagere prijs.

Vandaag verschenen ook de eerste screenshots van de game waaruit duidelijk wordt dat spelers de gebeurtenissen van de game niet vanuit één persoon bekijken, maar vanuit de perspectieven van beide hoofdpersonen. Net als in onder andere The Walking Dead zullen de keuzes van de spelers effect hebben op het verloop van het hele verhaal.