Irrational Games op zoek naar talent

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Irrational Games op zoek naar talent

2K studio en ontwikkelaar van de Bioshock-serie Irrational Games is op zoek naar nieuw talent. De studio heeft een aantal vacatures op de website vermeld staan waarin ze op zoek zijn naar nieuwe mensen. Opvallend, aangezien Ken Levine, het hoofd van de studio, na zijn vertrek zei dat de studio gesloten zou worden.

Op de carrière pagina van Irrational Games is te lezen dat ze op zoek zijn naar een IT-manager en een senior programmer. Dit lijkt misschien niet bijzonder, ware het niet dat ex-head honcho van Irrational Games en geestelijke vader van de Bioshock-serie Ken Levine aangaf dat de studio na het ontwikkelen van Bioshock: Infinite’s DLC zou sluiten. De laatste DLC is een paar maanden geleden uitgekomen maar van opdoeken is blijkbaar geen sprake.

Ken Levine gaf aan dat de studio zou sluiten en dat hij verder zou gaan met een kleiner team, werkend aan kleinere projecten. Betekent dit dat hij heeft besloten om verder te gaan met de Irrational Games naam, of maakt de studio een doorstart met nieuwe leden en een nieuw doel?