Into the Abyss is de nieuwe uitbreiding voor EVE Online

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Into the Abyss is de nieuwe uitbreiding voor EVE Online

Vandaag heeft CCP Games een nieuwe uitbreiding voor EVE Online uitgebracht. Deze uitbreiding is als gratis update beschikbaar voor iedereen en voegt onder andere een nieuwe factie, nieuwe wapens nieuwe technologieën en een geheel nieuw gebied toe aan de MMO. 

EVE Online: Into the Abyss laat spelers de Abyssal Deadspace verkennen. Dit gebied staat bekend om haar gevaarlijke en ruwe omgevingen. De Abyssal Deadspace wordt bewoond door een gloednieuwe factie genaamd de Triglavian Collective. Deze factie is erg geavanceerd en hebben zich gespecialiseerd in biotechnologie. De ontwikkelaars beloven dat de nieuwe factie een uitdagende en intelligente tegenstander is in New Eden. Ook kunnen spelers in dit nieuwe gebied allerlei nieuwe technologieën en wapens vinden, waarmee ze hun tegenstanders kunnen uitschakelen. De Triglavian Collective schepen zijn uitgerust met Entropic Disintegrators. Betalende spelers kunnen zelfs drie verschillende nieuwe schepen bouwen.

Om in de nieuwe regio te komen kunnen spelers de Abyssal Filament bij explorations sites door heel New Eden vinden. Ook kunnen spelers deze met elkaar ruilen. Bij aankomst in het nieuwe gebied moeten spelers zich vechtend een weg banen door zogeheten pockets die verbonden zijn met Abyssal Conduits. Deze conduits gaan constant open en dicht. Spelers zullen ongeveer twintig minuten bezig zijn om een pocket te doorlopen.

De Into The Abyss update is vanaf vandaag gratis te downloaden voor iedereen met een EVE: Online-account. Daarbij maakt het niet uit of je de gratis of betaalde versie bezit.