Insomniac Games hint naar nieuw onderwaterproject

Insomniac Games hint naar nieuw onderwaterproject

Hoewel Insomniac Games, dat verantwoordelijk is voor de Ratchet & Clank-games, nog niet klaar is met het verwelkomen van hun duo op de PlayStation 4, wordt er al naar een nieuw project gehint. Met een teaser video worden we aan het denken gezet over avonturen onder water.

Dat het om een nieuw IP gaat, lijkt aannemelijk. Insomniac Games heeft naast Ratchet & Clank ook de Resistance-reeks gemaakt en heeft in 2014 de Xbox One voorzien van Sunset Overdrive. Geen van beide projecten lijkt qua artwork aan te sluiten op wat we hier zien. De rechten van Spyro the Dragon liggen nog steeds bij Activision, dus daar zal de studio niet op eigen houtje aan kunnen werken.

In de loop van morgen zal de nieuwe game uit de doeken gedaan worden en dan zal hopelijk ook duidelijk worden met welke uitgever de studio in zee is gegaan. Over het algemeen levert Insomniac Games alleen games die exclusief op één platform verschijnen. Wat we nu wel al weten is dat Ratchet & Clank op 20 april naar de PlayStation 4 komt.