Inschrijf periode Dragon Ball FighterZ bèta uitgesteld

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Inschrijf periode Dragon Ball FighterZ bèta uitgesteld

De inschrijf periode voor de gesloten bèta van Dragon Ball FighterZ is uitgesteld. De grootste enthousiasme voor de game vraagt volgens Bandai Namco om grotere bèta servers. De bèta is nu aangekondigd om op 16 september te beginnen en loopt door tot 18 september. De inschrijf periode gaat van start op 22 augustus.

Tijdens EVO 2017 maakte Bandai Namco bekend dat een gesloten bèta voor Dragon Ball FighterZ zou plaats vinden en dat de inschrijvings periode van start ging op 22 juli. Vannacht maakte Bandai Namco echter bekend, via een Facebook post, dat dit niet ging gebeuren. Volgens de ontwikkelaar was het enthousiasme dat zij hebben ontvangen, rondom de bèta, dusdanig groot, dat ze hun strategie moesten hervormen.

Deze hervorming vind plaats in het vergroten van de capaciteit voor de gesloten bèta. Dit kost tijd om te realiseren en daarom is de inschrijving en de bèta an sich naar achter verschoven. De inschrijving gaat op 22 augustus van start en de bèta zelf vind plaats op 16 tot 18 september. Wat de uiteindelijke capaciteit van de gesloten bèta wordt, is niet bekend gemaakt.