Inhoud season pass XCOM 2 bekendgemaakt

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Inhoud season pass XCOM 2 bekendgemaakt

Benieuwd naar wat XCOM 2 en de aankomende DLC voor de game allemaal te bieden heeft? 2K Games heeft vandaag bekendgemaakt wat gamers kunnen verwachten van de DLC.

XCOM 2 staat gepland voor een release op 5 februari van volgend jaar en is al te bestellen. Naast de normale versie van de game kun je ook overwegen de XCOM 2 Digital Deluxe Edition te kopen. Die bevat de game, digitale soundtrack en de season pass. Vandaag heeft 2K Games aangekondigd wat spelers met die season pass kunnen gaan verwachten.

De eerste DLC heet Anarchy’s Children en zal, volgens de planning voor het voorjaar van 2016, kort na de release van de game uitkomen. Het zal de speler meer opties geven om de soldaten in de game te customizen. De tweede DLC-pack heet Alien Hunters en biedt een nieuwe missie waarin je met een speciale eenheid speelt die hooggeplaatste aliens uit moet schakelen. Deze DLC moet in de zomer verschijnen. De derde en laatste DLC-pack heet Shen’s Last Gift en zal bestaan uit een nieuwe soldatenklasse met nieuwe wapens, armour en meer om uit te kiezen. Tevens zullen er ook een nieuwe missie en map bijgeleverd worden. De derde pack staat ook gepland voor een release in de zomer.

In Amerika moet er $75 betaald worden voor de Digital Deluxe Edition. De game zelf kost $60 en de season pass kost $20, waardoor $5 bespaard kan worden. De prijzen zullen in Europa iets anders gaan liggen, dus hoeveel korting deze editie hier geeft is onduidelijk.