Info Middle-Earth: Shadow of War gelekt door Target

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Info Middle-Earth: Shadow of War gelekt door Target

In 2014 was er zonder al te veel bombarie ineens Middle-Earth: Shadow of Mordor. De game van Warner Bros. en Monolith bleek een sleeping giant, want gamers en media waren over het algemeen erg lovend over Shadow of Mordor. Geruchten over een vervolg ontstonden al snel, maar nu lijkt retailer Target per ongeluk een tweede deel te hebben bevestigd met de naam Shadow of War.

Nick Chevalier, een oplettende Twitter-gebruiker, kwam erachter dat Target plots de game Middle-Earth: Shadow of War aanbood. Dit is vrij opvallend aangezien werkelijk nog niemand van de game gehoord had. Vaak zijn geruchten met een korreltje zout te nemen, maar deze keer lijkt het erop dat we dit lek best mogen geloven. De boxart ziet er geloofwaardig uit, er staat ook een ‘gold edition’ van de game online met veel extra’s en ook de beschrijving van Shadow of War lijkt legit.

Go behind enemy lines to forge your army, conquer Fortresses and dominate Mordor from within. Experience how the award winning Nemesis System creates unique personal stories with every enemy and follower, and confront the full power of the Dark Lord Sauron and his Ringwraiths in this epic new story of Middle-earth.

Wat ook opvallend is, is dat Middle-Earth: Shadow of War geen placeholder heeft gekregen, maar een releasedatum van 22 augustus. Op het moment van schrijven heeft Target de game weer van de site gehaald. Het lijkt in ieder geval nog maar een kwestie van geduld tot de officiële onthulling van Warner Bros.