InFamous: First Light ook in de (Europese) winkels

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
InFamous: First Light ook in de (Europese) winkels

InFamous Second Son krijgt net als zijn voorganger DLC in de vorm van InFamous: First Light. Mocht je echter vies zijn van het hele DLC-gebeuren, geen nood: de DLC zal ook in de winkels verschijnen en momenteel exclusief in Europa.

In InFamous: First Light neem je als speler de controle over Fetch uit InFamous Second Son. De DLC was altijd al gepland als een stand-alone avontuur, iets wat je zou kunnen spelen zonder dat je InFamous Second Son hebt, of hebt gespeeld. Maar zelfs als je geen internet hebt of als er iets anders is wat je belet om online te gaan met je PlayStation 4, zal je de DLC kunnen spelen. Sony zal ook een retail-versie van de game  maken waardoor de game ook op te pikken is bij je lokale game-winkel. Deze versie is voorlopig alleen aangekondigd voor Europa, al is er geen reden gegeven waarom het Europa-exclusief is.

Voor de mensen die liever hun games in fysieke vorm kopen is dit een leuk gebaar, al moeten zij wat meer geduld hebben. De digitale versie zal op 27 augustus verschijnen en de fysieke versie zal twee weken later op 10 september verkrijgbaar zijn. Gek genoeg is een prijs (voor zowel de digitale- als de fysieke versie) niet bekend, dus of je goedkoper uit bent om voor de digitale versie te gaan is onbekend.