Iedereen krijgt een lintje in de nieuwe Battlefield 1 Winter Update

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Iedereen krijgt een lintje in de nieuwe Battlefield 1 Winter Update

De Eerste Wereldoorlog is een van de meest heftige en dodelijke conflicten geweest in de (Europese) geschiedenis, daarom is het opvallend dat DICE besloot geen lintjes meer uit te delen in Battlefield 1. Gelukkig heeft al het geklaag van spelers geholpen en worden de virtuele soldaten weer geëerd met een lintje voor hun heldendaden en 360-no-scopes dankzij de nieuwe Winter Update.

De eerste échte DLC moet nog komen, maar DICE heeft alvast een Winter Update voor ons klaarstaan. De update brengt onder andere de Ribbons uit eerdere delen weer terug, voegt Elite Codices voor elk primair wapen in de game toe en verhoogt de maximale klassenrangen. Daarnaast is de in-game UI voor serverhosts geüpdatet, waardoor hosts makkelijker spelers kunnen bannen, maar ook prioriteit aan bepaalde spelers kunnen geven voor snellere toegang tot een bepaalde server.

Verder is er een hele reeks aan kleinere tweaks aan de game toegevoegd, waar het voornamelijk gaat om bugfixes. Bugs in onder andere voertuigen, UI, levels en wapens zijn naar verluid verholpen. Voor een volledig overzicht van de lange lijst aan bugfixes kun je hier terecht.

De Winter Update is een voorbereiding op de komende uitbreiding ‘They Shall Not Pass’, waarin het Franse leger zich in de strijd mengt. Daarnaast worden er ook de nodige nieuwe maps, wapens en tanks toegevoegd.