Hyrule Warriors krijgt warme Collector’s Edition

Hyrule Warriors krijgt warme Collector’s Edition

Zodra Hyrule Warriors in september uitkomt in Europa zal het niet lang meer duren voordat de koude maanden van het jaar weer hun intrede doen. Nintendo zal gamers helpen zichzelf op te warmen met de Collectors Edition van Hyrule Warriors. De speciale editie zal de game bevatten, alsmede een speciale blauw/oranje Zelda-sjaal.

Het is voor de verandering eens goed om als gamer in Europa te wonen, want de verschillende continenten krijgen verschillende extra’s bij hun Collector Edition. De speciale editie van Hyrule Warriors in de V.S. zal DLC kostuums krijgen voor de speelbare personages en in Japan krijgen kopers een klok met de Triforce erop. In Europa kunnen we ons verheugen op een Nintendo-gerelateerd kledingstuk waarmee je over straat kan zonder voor schut te lopen. De sjaal is gebaseerd op de sjaal die in de game gedragen wordt door Link.

Hyrule Warriors staat gepland voor een release op 19 september voor de Wii U. De game is een samenwerking van Nintendo en Tecmo-Koei en adopteert de gameplay van de Dynasty Warriors-serie gemixt met de elementen van Zelda. Voor de Gamecensor preview van de game kan je hier terecht om een idee te krijgen wat je van het spel kan verwachten.