HQ zet 300.000 dollar op het spel

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
HQ zet 300.000 dollar op het spel

De kans bestaat dat je nog nooit van HQ hebt gehoord: de digitale quiz waarbij spelers iedere dag flinke geldbedragen kunnen winnen, zonder zelf te moeten inleggen. Nu lijkt het bedrijf achter de app de inzet wat te verhogen: deze woensdag maken spelers kans op 300.000 dollar.

Het principe achter HQ is simpel: iedere dag zijn er één of twee momenten waarop men kan meedoen aan de quiz. Daarbij moet je live ingeschakeld zijn en 12 vragen goed beantwoorden om kans te maken op een geldbedrag. Een fout antwoord en jouw quiz is afgelopen. Deze week is de inzet echter hoger dan anders: voor het eerst verdeelt het team 300.000 dollar onder alle winnaars van de quiz.

Voor deze speciale editie van de quiz zijn ook speciale troepen ingeroepen: het standaard gezicht van de quiz, Scott Rogowsky, zal plaats maken voor Dwayne ‘The Rock’ Johnson, die eenmalig zal invallen. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de promotietour van The Rock’s nieuwe film Rampage, maar het is toch een leuk extraatje.

Dit unieke potje HQ zal op woensdag 11 april, 21:00 uur Nederlandse tijd plaatsvinden. Mochten er geen winnaars zijn, dan zal de prijzenpot waarschijnlijk doorschuiven naar de volgende dag.