Horizon Zero Dawn v1.30 nu te downloaden

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Horizon Zero Dawn v1.30 nu te downloaden

Horizon Zero Dawn is vandaag geüpdatet tot versie 1.30. Deze versie brengt nieuwe cosmetische opties, zoals gezichtsverf, en New Game+ met zich mee. Daarnaast is er ook een nieuw moeilijkheidsgraad toegevoegd.

De parel van Nederland, Horizon Zero Dawn, heeft vandaag een update ontvangen. Versie 1.30 geeft de spelers nieuwe opties van zowel cosmetische aard als gameplay. Behalve dat zijn er ook een aantal hotfixes doorgevoerd, die overgebleven problemen oplossen.

Je kunt het gezicht van Aloy nu besmeuren met gezichtsverf. Verder kun je haar Focus ook een ander kleurtje geven. Behalve dit is het nu ook mogelijk om nieuwe armor en wapens te kopen, die nog niet in de game zaten. Deze gear is extra duur, maar beschikt wel over extra upgrade slots.

Deze extra upgrade slots komen handig van pas bij de nieuwe moeilijkheidsgraad: Ultra Hard. Deze nieuwe moeilijkheidsgraad doet kleine aanpassingen aan de AI van de machines en andere aspecten van de game. Wie hierna nog niet uitgespeeld is, kan de New Game+ mode nu ook starten.

In de blogpost laat Guerrilla ons weten dat het ontwikkelingsteam stevig aan de slag is met het ontwikkelen van de Frozen Wilds DLC en dat we meer informatie zullen krijgen wanneer de tijd rijp is.