Horizon Zero Dawn bereikt een nieuw PS4-record

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Horizon Zero Dawn bereikt een nieuw PS4-record

Nederlands trots Horizon Zero Dawn heeft opnieuw een nieuw record bereikt. De game heeft namelijk 7,6 miljoen exemplaren verkocht waardoor het de meest succesvolle nieuwe first-party franchise op de PlayStation 4 is. 

Op 28 februari 2017 werd de game uitgebracht en verkocht 2,6 miljoen exemplaren in de eerste twee weken en vier maanden later stond de teller al op 3,4 miljoen. Om deze geweldige mijlpaal te vieren, geeft ontwikkelaar Guerilla HZD avatars weg en zullen door fan gemaakte foto’s uit de Photo Mode in een PS4-thema worden verwerkt. Deze items zijn vanaf vandaag te krijgen. Naast deze give-aways kunnen spelers de gehele maand maart een Modern Icons Aloy Statue kopen met 25% korting in de PlayStation Gear store. Het enige wat je hoeft te doen, is de code ‘Anniversary’ in te typen bij het betalen.

Mocht je de game nog niet hebben gespeeld, dan kun je de game met korting kopen in de PlayStation Store. Deze is ook samen met de uitbreiding The Frozen Wild verkrijgbaar in Horizon Zero Dawn’s Complete Edition.