Hoofdpersoon nieuwe Assassin’s Creed onthuld op t-shirt

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Hoofdpersoon nieuwe Assassin’s Creed onthuld op t-shirt

De hoofdpersoon van de nieuwe Assassin’s Creed-game is mogelijk onthuld via een t-shirt in de Amerikaanse winkel Gamestop. Op het shirt staat een boog- en schilddragend personage met daarnaast zijn naam: Ba Yek. Eerder deze maand teasede Ubisoft al dat er gewerkt wordt aan een nieuwe Assassin’s Creed-titel, maar tot nu toe is daar verder nog weinig over bekend.

Naast de onthulling van Ba Yek als hoofdpersoon lijkt het t-shirt ook wat duidelijk te maken over de setting van de nieuwe game. Volgens de geruchten zou de nieuwe Assassin’s Creed zich afspelen in Egypte en het t-shirt lijkt deze geruchten te bevestigen. Zo zien we op het t-shirt onder meer een aantal Egyptische symbolen en bevat het logo van de game het oog van Ra.

Ubisoft heeft de informatie vooralsnog niet bevestigd. Tijdens Ubisoft’s E3 persconferentie op 12 juni zullen we meer te weten komen over de nieuwe titel. In de presentatie van de jaarcijfers kondigde Ubisoft aan dat de nieuwe Assassin’s Creed nog voor maart 2018 zou moeten verschijnen.

Assassin's Creed - Pixel Vault