Homefront: The Revolution komt op 20 mei uit

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Homefront: The Revolution komt op 20 mei uit

Deep Silver, de uitgever van Homefront: The Revolution, liet vandaag weten dat de shooter op 20 mei zal verschijnen. Daarnaast gaf de uitgever ook nog een video vrij, waarin we de Yellow Zone kunnen zien: één van de drie gebieden waarin de speler zich zal begeven. 

In februari zullen geselecteerde gamers ook kunnen meedoen aan de gesloten beta van Homefront: The Revolution op de Xbox One, waarin ze zelf kunnen zien hoe het eraan toegaat in de futuristische versie van Philadelphia. Hoe ze daar precies toegang toe kunnen krijgen, wordt in de komende weken bekendgemaakt.

De stad Philadelphia is veroverd door de Koreanen, die in het originele Homefront ook al de antagonisten waren. In de Yellow Zone is de bevolking bij elkaar gezet, om het de Koreaanse militairen makkelijker te maken om iedereen in toom te houden. Omdat er zoveel militairen aanwezig zijn, wordt het lastiger voor de speler om daar vrij in rond te lopen dan in de Red Zone. Het derde gebied is de Green Zone en dat is waar de bevelhebbers en hun familie wonen. Hoewel de naam anders doet vermoeden, wordt de Green Zone voor de speler het moeilijkste gebied.

Homefront: The Revolution ligt vanaf 20 mei in de winkels voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. In de Verenigde Staten mogen gamers al drie dagen eerder met de nieuwe Homefront aan de gang.