Hitman krijgt een nieuwe moeilijkheidsgraad bij fysieke release

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Hitman krijgt een nieuwe moeilijkheidsgraad bij fysieke release

Op 31 januari verschijnt de volledige Hitman-game fysiek in de winkel. Deze versie voegt een nieuwe moeilijkheidsgraad toe. Gelukkig is deze ook gratis te downloaden voor de mensen die de game al hebben gekocht.

De update die IO Interactive doorvoert, is dus de toevoeging van een hogere moeilijkheidsgraad. Deze extra uitdaging krijgt de naam ‘Professional difficulty’ mee. Volgens de makers van de game zal de AI zich beter gedragen, zijn er striktere regels rondom de items die Agent 47 mee kan nemen, is er een verbeterd beveiligingscamerasysteem en kan je niet meer zoveel saven.

Ook voegt de game in deze moeilijkere graad wat realisme toe. Zo zijn vermommingen alleen te gebruiken na een ‘clean kill’. Dit betekent dat je een vermomming niet meer kan gebruiken wanneer je een bad guy doodschiet. Het bloed komt dan namelijk in de vermomming te zitten, waardoor deze niet meer onopvallend is. Verder zijn voetstappen beter te horen en gaan bewakers beter op zoek wanneer iemand niet meer reageert of zoek is.

Hitman 
 Pixel Vault

Overigens levert het voltooien van de game op dit niveau wel nieuwe rewards op. Wat deze rewards precies zijn, heeft uitgever Square Enix noch ontwikkelaar IO Interactive bekendgemaakt. Wanneer dit nieuws wel naar buiten komt, lees je het uiteraard hier op Pixel Vault. Hitman is al digitaal te koop voor de PlayStation 4, Xbox One en pc en verschijnt op 31 januari fysiek. Ga jij de game nog fysiek kopen of heb je hem al digitaal gekocht?