HITMAN komt uit op 11 maart

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
HITMAN komt uit op 11 maart

HITMAN van IO Interactive en Square Enix heeft een nieuwe releasedatum gekregen. In plaats van de eerste dag in december zal de game op 11 maart 2016 uitkomen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De manier waarop deze titel op de markt gaat worden gebracht is opvallend te noemen.

HITMAN wordt in fases uitgebracht, wat inhoudt dat er op 11 maart een gedeelte van de game zal verschijnen genaamd het Intro Pack. Hierin zitten zes verhaalmissies op drie verschillende locaties namelijk Parijs, Marrakech en Sapienza. In de modus Contracts zullen ongeveer 800 doelwitten zitten die je kan uitschakelen. Dit pakket is voor €34,99 aan te schaffen. In de drie maanden die volgen wordt er steeds één locatie toegevoegd met bijbehorende missies en nieuwe contracts. Deze nieuwe gebieden zullen Thailand, Amerika en Japan zijn. In feite kan je de game dus uitproberen en als het bevalt kan je voor €29,99 extra de rest van de game erbij kopen.

Voor gamers die zeker weten dat ze alle content willen hebben kan de hele bundel voor €59,99 worden aangeschaft. Je krijgt dan ook gegarandeerde toegang tot de HITMAN bèta die op de PS4 en pc zal uitkomen. Een datum hiervoor is nog niet bekend.