Hitman Definitive Edition verschijnt op 17 mei

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Hitman Definitive Edition verschijnt op 17 mei

De eerste aflevering van het episodische Hitman van IO Interactive verscheen in maart 2016. Het eerste seizoen van de game zou uiteindelijk zes afleveringen tellen en werd in februari 2017 als geheel uitgegeven. Nu hebben Warner Bros. en IO Interactive de handen ineengeslagen voor een laatste fysieke uitgave van de game, die ook nog eens voorzien is van de nodige extra’s: Hitman Definitive Edition.

Hitman Definitive Edition verschijnt op 17 mei voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Definitive Edition bevat natuurlijk het volledige eerste seizoen van Hitman en daarnaast zijn er nog een aantal extraatjes. Zo bevat deze uitgave ook een drietal speciale outfits, geïnspireerd op Freedom Fighters, Kane & Lynch en Mini Ninjas. Bovendien bevat deze editie de Game of the Year Edition-content, de zomer bonusaflevering en het Blood Money Requiem-pakket.

De uitgave is het resultaat van een distributieovereenkomst tussen Warner Bros. Interactive Entertainment. en IO Interactive. Wat de samenwerking in de toekomst zal brengen, is nog niet duidelijk, maar IO Interactive laat weten blij te zijn dat ze zich dankzij deze samenwerking weer volledig kunnen richten op het maken van games:

Dankzij Warner Bros. Interactive Entertainment als partner kan het team van IOI zich kan richten op waar we goed in zijn, het maken van games.