Hitman: Blood Money remaster gebeurt waarschijnlijk niet

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Hitman: Blood Money remaster gebeurt waarschijnlijk niet

Fans zouden graag een HD-versie zien van Hitman: Blood Money, maar volgens Sven Liebold van IO Interactive zal dat niet snel gebeuren. De studio wil zich voorlopig focussen op het maken van content voor de nieuwe Hitman.

Hitman: Blood Money stamt uit 2006 en wordt door veel van de fans gezien als het beste deel in de Hitman-serie. Aangezien het alweer tien jaar geleden is dat de game uit is gekomen en veel oude games opnieuw worden uitgebracht voor de huidige generatie, zouden veel fans de game op de nieuwe consoles willen spelen. Wat het vuur heeft aangewakkerd is dat de studio tegen een fan via Twitter had gezegd dat ze een remaster van de game aan het overwegen waren. PR manager van IO Interactive Sven Liebold laat echter weten dat de studio niet bezig is met een HD-remaster en dat het in de komende jaren waarschijnlijk ook niet zal gebeuren.

Natuurlijk zijn de oude ontwikkelaars die aan Blood Money hebben gewerkt bij ons nog steeds erg tevreden over de game. Maar op dit moment stoppen we al onze tijd en creativiteit in het maken van nieuwe content voor de nieuwe Hitman. Ik zou Blood Money graag remastered zien, maar ik heb de game al een tijdje niet meer gespeeld en ik ben bang dat de game niet meer zo goed speelt als ik me herinner. We staan altijd open voor ideeën, dus het is geen definitieve nee, maar op dit moment is er geen sprake van.