Het is mogelijk trophies te kopen in NieR: Automata

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Het is mogelijk trophies te kopen in NieR: Automata

Deze week is bekendgemaakt dat fans niet lang meer hoeven te wachten op het vervolg van NieR. Dit is echter niet de enige informatie die beschikbaar is gesteld over NieR: Automata. Zo wordt duidelijk dat spelers die dat echt graag willen, trophies kunnen kopen met in-game currency. Hier heb je wel flink wat geduld en tijd voor nodig.

Youkatei op Reddit plaatste een screenshot waarop de aankopen te zien zijn. Het gaat daadwerkelijk om de trophies die vanuit het PlayStation-scherm bekeken kunnen worden en die ook onderdeel zijn van het level dat je bent op je PlayStation-account. Normaliter kun je deze enkel vrijspelen door aan bepaalde voorwaarden te voldoen, maar in NieR: Automata lijken spelers deze ook op een andere manier te kunnen verkrijgen.

Nadat je de game voor een derde keer hebt uitgespeeld, heb je de mogelijkheid om een geheime winkel te ontdekken. In deze winkel is het mogelijk om in-game currency in te wisselen voor trophies. Het is niet mogelijk om ‘echt geld’ te besteden in deze winkel, dus je moet nog wel de benodigde aantallen verzamelen.

NieR: Automata verschijnt op 10 maart voor de PlayStation 4 en op 17 maart voor de pc.