Hello Games kondigt No Man’s Sky Beyond aan

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Hello Games kondigt No Man’s Sky Beyond aan

Beeld: No Man's Sky

Ontwikkelaar Hello Games kreeg bij de release van No Man’s Sky veel kritiek op het feit dat er zo weinig content in de game zat. Het bedrijf reageerde daarop met updates zoals Next en The Abyss. Nu kondigt de maker opnieuw een uitbreiding aan, genaamd Beyond. Deze uitbreiding verschijnt ergens deze zomer.

Door middel van Beyond wil ontwikkelaar Hello Games verder bouwen op het succes van Next. Om dit te verwezenlijken voegt de maker drie kleinere expansies samen tot één grote. De uitbreiding voegt onder andere een heuse online-modus toe aan No Man’s Sky. Door online te gaan wil de maker bouwen aan een sociale multiplayer-ervaring in de game. 

De ontwikkelaar laat echter weten er absoluut niet naar te streven om van No Man’s Sky een MMO-ervaring te maken. Om deze reden is de uitbreiding volledig gratis, hoeven spelers geen lidmaatschap aan te gaan en zijn er geen microtransacties aanwezig. 

Hello Games rept nog met geen woord over de twee andere onderdelen van de uitbreiding. Deze informatie geeft de ontwikkelaar in de loop van de komende maanden vrij.