Hearthstone Witchwood introduceert Borrowed Decks

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Hearthstone Witchwood introduceert Borrowed Decks

Nog een paar dagen en dan kunnen we aan de slag  met de nieuwe uitbreiding voor Hearthstone: Witchwood. Er komen natuurlijk weer een hele berg nieuwe kaarten uit in deze uitbreiding en een nieuw singleplayer event. Gisteren werd bekend dat er nog een nieuwe feature wordt toegevoegd met deze uitbreiding, waarmee je met het deck van een vriend mag spelen.

Tijdens de Hearthstone stream maakte Ben Brode van Blizzard bekend dat er een nieuwe optie komt in Witchwood, waarmee je met het deck van een vriend kunt spelen. De optie heet Borrowed Decks en stelt je in staat om in vriendschappelijke potjes het deck aan een vriend te lenen. Dit is natuurlijk handig om een kameraad met wat minder goede kaarten kennis te laten maken met een deck vol legendarische kaarten.

We voorzien met deze mogelijkheid echter ook een hoop potjes waarin je elkaar het leven zuur probeert te maken door elkaar een zo slecht mogelijk deck te geven. Zeker wanneer je tijdens een fireside of lokaal potje de tegenstander in de ogen kunt kijken, is deze optie een mooie uitkomst.

Witchwood komt later deze week uit. In de Verenigde Staten is de uitbreiding op 12 april beschikbaar, het kan zijn dat wij er pas op 13 april mee aan de slag kunnen. Hoe dan ook kun je het weekend vast vrijmaken.