Hearthstone uitbreiding Goblins vs Gnomes komt volgende week uit

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Hearthstone uitbreiding Goblins vs Gnomes komt volgende week uit

Blizzard heeft vandaag bekendgemaakt dat de eerste uitbreiding voor het kaartspel Hearthstone, Goblins vs Gnomes, op 9 december zal verschijnen. Zoals de titel doet vermoeden binden de goblins en gnomes de strijd met elkaar aan.

Via een persbericht heeft Blizzard laten weten dat Hearthstone: Goblins vs Gnomes op 8 december in Amerika en 9 december in Europa voor iPad, Mac en PC zal verschijnen. De nieuwe uitbreiding bevat meer dan 120 kaarten die gekocht, gemaakt en gewonnen kunnen worden. Goblins vs Gnomes-kaarten kun je per pack kopen, met dust maken of verdienen in de arena.

De kaarten van de nieuwe uitbreiding werken op dezelfde manier zoals je gewend bent, met hier en daar wat nieuwe uiterlijkheden. De achterkant van de Goblins vs Gnomes-kaarten zien er anders uit dan die van de standaard deck. Voor degene die nieuwsgierig zijn hoe deze kaarten eruit zien, heeft Blizzard veel kaarten bekend gemaakt op de site van Hearthstone.

Deze uitbreiding zal ook de spectator mode introduceren waarbij spelers mee kunnen kijken naar potjes van vrienden, indien deze optie is aangevinkt in de instellingen.

Hearthstone is gratis te spelen op iPad, Mac en PC.