HD-versie SteamWorld Heist heeft releasedatum

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
HD-versie SteamWorld Heist heeft releasedatum

Een aantal weken geleden kwam ontwikkelaar Image & Form met goed nieuws: de 3DS-titel SteamWorld Heist zou een HD-versie krijgen. Middels een persbericht kondigden zij vandaag de releasedatum van de PlayStation 4- en PS Vita-versie aan.

SteamWorld Heist is een turn-based strategy game die op 10 december 2015 beschikbaar werd om te downloaden vanuit de Nintendo eShop voor de 3DS. De game was een groot succes onder de fans en ontving diverse awards en nominaties. Ook wij reviewden de game en gaven hem een 92 uit 100. Een paar maanden na het succes op de 3DS besloot de ontwikkelaar de game ook in HD uit te brengen, waarmee er ook een versie zal komen voor de pc, PlayStation 4, Xbox One, Wii U en PS Vita.

Vandaag maakte het bedrijf middels een persbericht de releasedatums van de PlayStation 4 en PS Vita-versies bekend. Lang hoeven we er niet op te wachten: deze versies zullen te spelen zijn vanaf 31 mei. De standaardprijs is €19,99, maar de komende twee weken krijgen mensen die hem pre-orderen een korting van 15%. Naast de volledige game die op de 3DS te spelen was, natuurlijk volledig HD gemaakt, krijgen spelers ook direct de laatst uitgekomen DLC met de naam The Outsider. Daarnaast zal de game cross-buy zijn, waardoor je na je aankoop op zowel de console als de handheld van Sony kunt spelen. Voor meer details en videobeelden kun je de bovenstaande video bekijken die de ontwikkelaar beschikbaar maakte. Details over de releasedatums van de andere platformen waarop SteamWorld Heist nog gaat verschijnen zijn verder nog onbekend.