Harvest Moon: A Wonderful Life krijgt release in PS Store

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Harvest Moon: A Wonderful Life krijgt release in PS Store

Op sommige dagen wil je niet op anderen schieten, op avontuur of in een auto stappen om te racen. Sommige dagen wil je gewoon rust en wat is er zo rustig als achter je beeldscherm de boer uit te hangen. Uitgever Natsume snapt dit en bracht vandaag een Special Edition van Harvest Moon: A Wonderful Life naar de store van de PlayStation 4.

In 2005 konden bezitters van een PlayStation 2 of GameCube voor het eerst aan de slag met Harvest Moon: A Wonderful Life. Het is niet de eerste titel binnen de franchise, maar wel de eerste titel die veel vernieuwing met zich meebracht. Deze vernieuwingen zaten hem in de setting, de mogelijkheden op het gebied van landbouw en vee en het feit dat zowel de stad als de tijdlijn duidelijk evolueerde.

Vanaf vandaag kunnen we de Special Edition van deze game verwelkomen in de PlayStation Store. Zo werd bekend middels onderstaande tweet:

Harvest Moon: A Wonderful Life Special Edition is te koop voor €14,99. Voor deze prijs krijg je de normale versie zoals men die kent uit 2005, plus een aantal extraatjes. Zo is er onder andere een nieuwe love interest en kunnen spelers het geslacht kiezen van het kind dat het personage kan krijgen.