Harry Potter: Wizards Unite verschijnt in 2019

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Harry Potter: Wizards Unite verschijnt in 2019

Niantic heeft geproefd van het succes dat Pokémon GO het bedrijf bracht en gaat daar lekker op voort met Harry Potter: Wizards Unite. Dat de game eraan kwam, wisten we al wel, maar meer was er nog niet bekend over de aankomende applicatie. Vandaag maakte Niantic bekend dat we de game kunnen verwachten in 2019.

Een jaar geleden wist Niantic ons te vertellen dat het bezig was met een nieuwe AR-game gericht op Harry Potter. In de mobiele applicatie is het voor spelers mogelijk om diverse toverspreuken te leren, hun eigen omgeving te verkennen en het tegen diverse legendarische beesten bekend van de franchise op te nemen. Het vechten tegen grote en sterke vijanden kan zelfs met vrienden en andere mensen om je heen. Duidelijk wordt dat alles wat fans geweldig vinden aan Pokémon GO doorgezet wordt naar Harry Potter: Wizards Unite.

Het bedrijf bracht ook een nieuwe live-action trailer uit. Deze is maar kort en zegt niet al te veel over wat we straks kunnen verwachten, maar het is zeker de moeite waard deze even te bekijken.

Harry Potter: Wizards Unite moet verschijnen voor Android en iOS.