Han Solo Season voor Star Wars Battlefront II begint op 16 mei

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Han Solo Season voor Star Wars Battlefront II begint op 16 mei

De internationale Star Wars-dag is net achter de rug en later deze maand verschijnt de nieuwe stand-alone Star Wars-film Solo: A Star Wars Story. De hype rondom Star Wars is dus weer flink voelbaar. EA en DICE spelen in op de hype rondom de nieuwe film door nu het Han Solo Season te introduceren van Star Wars Battlefront II.

In eerste instantie draait het Han Solo Season vooral om content gebaseerd op de originele trilogie. Zo kunnen we straks in het paleis van Jabba the Hutt een potje Blast, Hero Showdown of Heroes vs. Villains spelen. Daarnaast is er een nieuwe spelmodus waarin spelers in teams van twee helden het tegen elkaar opnemen en zijn er nieuwe outfits geïnspireerd op de eerste act van Return of the Jedi.

Het Han Solo Season met de content geïnspireerd op de originele Star Wars-trilogie gaat op 16 mei van start. Vervolgens zal er in de maand juni extra content toegevoegd worden aan de game die gebaseerd is op Solo: A Star Wars Story, de nieuwe film die op 23 mei in première gaat.