Halo 6 gaat ‘voorlopig’ niet aangekondigd worden

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Halo 6 gaat ‘voorlopig’ niet aangekondigd worden

Het was één van de opvallende afwezige tijdens Microsoft’s E3-presentatie: Halo en 343 Industries. De studio lijkt simpelweg nog niet klaar te zijn om over een nieuwe titel in de serie te gaan praten. Dit maakte ze bekend in een bericht op Halo Waypoint.

In een bericht op Halo Waypoint vertelde Jeff Easterling de afwezigheid van Halo 6 gedurende Microsoft’s persconferentie op de E3. Daarnaast geeft de schrijver van 343 Industries aan dat we de titel ook niet op de gamescom of Pax hoeven te verwachten:

While there’s little to nothing that can be said on that front, it’s been made clear that we won’t be talking about Halo’s next major title for quite some time. And no, that doesn’t mean Gamescom. Or PAX. Trust us, when we’re ready to begin pulling back that proverbial curtain, you’ll know. It won’t be soon.

Vooraf aan de E3 kondigde 343 Industries al aan dat Halo 6 niet op de beurs zou verschijnen. Toch hoopte menig gamer toch dat de studio met een verrassing zou komen, helemaal omdat het ‘iets kleins’ teasede. Dat bleek echter enkel een uitbreiding te zijn voor Halo Wars 2. Nu heeft de studio nog maar eens bevestigd dat de game er voorlopig echt nog niet zit aan te komen.