Halo 5 pre-orders bekend

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Halo 5 pre-orders bekend

De game komt pas in het najaar van 2015 uit, maar voor gamers die echt niet kunnen wachten heeft Microsoft de verschillende edities voor Halo 5: Guardians vrijgegeven. Als kers op de taart is de mulitplayer-beta van Halo 5 vandaag van start gegaan zodat we een voorproefje krijgen van de ervaring die de game ons zal geven.

Halo 5: Guardians verschijnt exclusief voor de Xbox One en het verhaal van de Master Chief zal zich gaan voortzetten met een kleine kanttekening. Een nieuw centraal personage genaamd Spartan Locke zal zijn intrede maken om de vermiste Master Chief op te sporen.

Het nieuwe avontuur verschijnt in drie edities, namelijk:

  • De standaard editie die een poster zal bevatten bij een pre-order
  • Een limited editie die extra dlc en exclusieve items combineert in een steelbook-case
  • De limited collector’s editie die alles bevat wat de limited editie heeft met extra content als een genummerd exemplaar van een beeld die nog vormgegeven moet worden. Details betreffende het beeldje zullen de komende maanden nog volgen.

De prijzen zijn vooralsnog in dollars, beginnend bij $59,99 voor de standaard editie, $99,99 voor de limited editie en $249,99 voor de limited collector’s editie. Een Europese beschikbaarheid voor de pre-orders moet nog volgen, wat kan betekenen dat Europese liefhebbers voor de limited collector’s editie deze misschien moeten importeren.