Halo 5 heeft geen Big Team Battle-modus bij launch

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Halo 5 heeft geen Big Team Battle-modus bij launch

Halo 5: Guardians zal bij de launch niet het bekende BTB kennen, maar dat betekent niet dat 343 Industries geen goed alternatief heeft of dat deze er nooit zal komen. Na de zorgen die een fan heeft geuit naar aanleiding van dit nieuws liet de studio weten dat de fans toch aan hun trekken zullen komen, al zullen ze er misschien even op moeten wachten.

Wanneer een studio ervoor kiest om van een bepaald stramien af te stappen zijn het meestal de hardcore fans die er als de kippen bij zijn om hun zorgen of ongenoegen te uiten. In het geval van Halo 5 viel het dan ook niet helemaal lekker bij sommigen dat de BTB-modus er niet in zal zitten bij launch. Executive producer Josh Holmes van 343 snapt het wel enigszins, en probeert dan ook de gemoederen te sussen met de volgende tweet:

Het ziet er dus naar uit dat het oude vertrouwde BTB alsnog zijn weg naar Halo 5 zal vinden. Tot die tijd kun je gewoon aan de slag met de 12-vs-12 modus Warzone, al zal je er dan misschien wel even aan moeten wennen dat sommige dingen net even anders zijn.