Guest karakter in Mortal Kombat X

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Guest karakter in Mortal Kombat X

Net als het bij Mortal Kombat 9 het geval was, zal ook Mortal Kombat X op z’n minst één zogenaamde guest character bevatten. Het betreft een personage wat niet uit het Mortal Kombat universum komt. Ed Boon, maker van Mortal Kombat gaf aan dat het een personage zal worden uit een franchise waar ze al eerder aan hebben gewerkt.

Tijdens een interview op EVO (het grootste fighting-game toernooi in de wereld wat jaarlijks in Las Vegas wordt gehouden) gaf geestelijke vader Ed Boon een tipje van de sluier door te zeggen dat we net als in Mortal Kombat 9, waarin we Kratos uit God of War en Freddy Krueger uit A NIghtmare on Elm Street konden verwelkomen, ook in Mortal Kombat X een gast personage kunnen verwachten. Hij zei dat we een aantal characters na de release kunnen verwachten in de vorm van DLC, waaronder een gast personage uit een franchise waar ze al eerder aan hebben gewerkt. Gezien de goede banden die Netherrealm Studios heeft met het Amerikaanse DC Comics, lijkt het aannemelijk dat we iemand in de trend van Batman of Superman kunnen verwachten.

De verwachtingen zijn hooggespannen voor het nieuwste deel in de Mortal Kombat serie, nadat Mortal Kombat 9 de serie weer relevant heeft gemaakt. Netherrealm studios maakte een kleine omweg en maakte eerst Injustice: Gods Among Us, nadat de focus wederom op Mortal Kombat werd gelegd. Intussen staat Mortal Kombat X gepland voor een release op de Xbox One, PlayStation 4 en PC, ergens in 2015.