Guardians of the Galaxy Episode 2 binnenkort beschikbaar

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Guardians of the Galaxy Episode 2 binnenkort beschikbaar

In de eerste episode van Telltale’s Guardians of the Galaxy eindig je met een reliek dat onmetelijke krachten bevat. In de volgende episode moet je uitzoeken wat jij en je crew er precies mee moeten doen. Hiermee kun je dan vanaf 6 juni aan de slag gaan.

Na ‘Tangled Up in Blue’ lijkt ‘Under Pressure’ dan ook een toepasselijke naam voor de tweede episode. Terwijl de bende bestaande uit Star Lord, Rocket, Groot, Drax en Gamora door het universum trekt, zoals altijd vluchtend van hun vijanden, moeten ze de geheimen van het reliek zien te ontrafelen. Hiervoor schakelen ze uiteindelijk ook de hulp van hun vrienden in, waaronder Yondu.

Daarnaast richt deze episode zich ook op het verleden van Rocket. Aangezien deze versie van de Guardians een combinatie lijkt te zijn tussen de comics en de films, kan dit misschien betrekking hebben op zijn verblijf op de planeet Halfworld. Telltale heeft echter redelijk wat originele aspecten aan de game toegevoegd, waardoor het uiteindelijk ook iets helemaal anders kan zijn.

Om het precies uit te vinden, moeten we dus nog even wachten. In de tweet die je hieronder kunt zien, gaf Telltale Games namelijk aan dat we op 6 juni aan de slag kunnen met de nieuwste episode van de game.