GTA V mod verbetert grafische aspecten en gameplay

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
GTA V mod verbetert grafische aspecten en gameplay

De nieuwste grote mod voor de pc-versie van Grand Theft Auto V, beter bekend als GTA V, poetst niet alleen de grafische aspecten van de game op, maar verbetert ook diverse features en daarmee de gameplay.

Het is weer het einde van het jaar, wat meestal slecht weer inhoudt. Een goede reden om je uit te leven op je favoriete game en daar een mod voor te maken om deze te verbeteren,dat moeten een aantal mensen gedacht hebben. Na diverse nieuwsberichten over mods de afgelopen week, waaronder een mod voor Fallout 4, verscheen vandaag het nieuws dat er een grote mod beschikbaar is voor GTA V. Deze zorgt er in eerste instantie voor dat de game een grafische oppoetsbeurt krijgt, waardoor de visuals van de titel er beter uit zien dan ooit tevoren.

Naast het visuele aspect richt de mod zich ook op verbetering van de gameplay. Zo zijn wapens en auto’s gemakkelijker te besturen, is er een nieuw systeem om gevechten tussen jouw gang en politie te overzien, er kunnen meer dingen in de omgeving gesloopt worden en zo nog veel meer. Mocht je meer willen weten over dit project kun je altijd op de website van The Pinnacle of V kijken. Zij hebben ook een overzicht van alle features die deze met zich meebrengt. Ze publiceerden de bovenstaande video op YouTube waar je de gameplay en grafische verbeteringen met eigen ogen kunt bekijken.