GTA V-acteur: Ik weet niets van DLC

GTA V-acteur: Ik weet niets van DLC

Vorige week leek het internet even te ontploffen: een foto van acteur Shawn Fonteno, bekend als Franklin in GTA V, zou erop wijzen dat er aan nieuwe singleplayer DLC werd gewerkt. Ned Luke, die de rol van Micheal De Santa vertolkt, weet er echter niets van schrijft hij vandaag.

De geruchtenmolen draaide vorige week op volle snelheid. Shawn Fonteno plaatste een foto waarin hij was gehuld in een motion capture-pak voor een aantal Rockstar-posters. Het vermoeden ontstond al snel dat de acteur bezig was met opnames voor singleplayer DLC voor de game.

Vandaag komt Ned Luke, die de rol van Micheal De Santa vertolkte in de game, met het bericht dat hij nergens van op de hoogte is:

“IEDEREEN wil singleplayer DLC… Ik weet er echter niets van af. Weet niet wanneer het gaat gebeuren of dat het Ć¼berhaupt gaat gebeuren. Maar ik weet dat de jongens gaan proberen om naar een aantal conventies te komen het komende jaar zodat we eindelijk veel van onze fans kunnen ontmoeten die we in het verleden nog niet hebben kunnen zien.”

Ondanks dat veel spelers smachten naar singleplayer DLC lijkt de kans vrij klein dat deze er gaat komen. Rockstar gaf vorig jaar al aan dat de kern van het team achter GTA V aan GTA Online werkte. Daarmee leek de kans op enige singleplayer DLC vrij klein te worden. Daarnaast kan het zijn dat Fonteno werkt aan multiplayer DLC. In de recente Lowriders-update verscheen Lamar Davis, een personageĀ uit het singleplayer-verhaal, in de online wereld van de game.