GTA Online update “lowriders” komt niet naar last-gen consoles

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
GTA Online update “lowriders” komt niet naar last-gen consoles

De aanstaande update van GTA Online, genaamd Lowriders, zal vanaf 20 oktober uitrollen op de consoles, de current-gen consoles althans. Deze update zal namelijk niet verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360 versie.  

Het is absoluut jammer voor een ieder die Grand Theft Auto V nog op de vorige generatie consoles speelt, maar niet geheel onverwacht. Rockstar heeft eerder al aangegeven zich meer te willen focussen op de huidige generatie consoles, dus als een totale schok komt dit nieuws niet.

Met de Lowriders update zal de spelwereld van GTA Online een wat meer gepimpt straatbeeld gaan krijgen. Zo kunnen spelers bij Benny’s Original Motor Works gaan kiezen uit een scala aan voertuigen die qua lak pijn doen aan de ogen en qua hoogte pijn aan de portemonnee wanneer je telkens je chromen bumpers mag vervangen. Het leven van een lowrider eigenaar gaat niet altijd over rozen, maar als je eventjes doorzet heb je wel een bak waar Snoop Dogg jaloers op zou zijn. Daarbij krijg je ook wat meer ruimte in je garage om je patserbak netjes op te bergen.

Gezien een echte gangster niet alleen kan leven op een gepimpte wagen biedt de Lowriders update ook diverse nieuwe wapens, die je op kan pikken bij Ammu-nation, maar ook een sjieke garderobe, geheel in stijl.

Lowriders-1