GTA Online krijgt update met nostalgisch tintje: Tiny Racers

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
GTA Online krijgt update met nostalgisch tintje: Tiny Racers

De eerste GTA-games lijken alweer decennia oud. Rockstar vond het tijd voor een vleugje nostalgie in het nog altijd zeer populaire GTA Online. In de nieuwe update Tiny Racers kunnen spelers los in een nieuwe racemodus die de oudgedienden erg bekend moet voorkomen.

In een trailer die Rockstar vandaag naar buiten bracht, zien we een paar fragmenten van de nieuwe racemodus, die verrassend genoeg een top-down perspectief heeft. Net als in de eerste Grand Theft Auto dus, maar dan wel met iets mooiere effecten en de wetenschap dat Los Santos stiekem heel erg 3D is. Mocht je geen flauw idee hebben waar dit over gaat, dan heb je geluk want én je bent nog niet bejaard én de nieuwe racemodus lijkt ook zonder roze nostalgische bril erg tof.

In Tiny Racers neem je het op tegen andere spelers zoals in andere modi, maar bekijk je alles dus van bovenaf. Onderweg vind je power-ups waardoor het enkele meters na de start al een grote chaos is, maar dat moet voor de meeste GTA-fans geen verassing meer zijn.

De nieuwe update komt 25 april uit voor GTA Online op alle platformen.