GTA Online krijgt ‘I’m not a hipster’-update

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
GTA Online krijgt ‘I’m not a hipster’-update

Rockstar Games heeft vandaag een nieuwe update voor GTA Online uitgerold genaamd ‘I’m not a hipster’. De update bestaat uit onder andere nieuwe voertuigen, wapens en kledingitems, allemaal met een hipster-tintje. Ook komen er twaalf nieuwe jobs beschikbaar.

In totaal krijgen spelers zes nieuwe auto’s in de game tot hun beschikking, waarvan vier klassieke wagens: de Glendale, Warrener, Blade en Rhapsody. Ook krijgen spelers beschikking over de Ponto, een klein stadsautootje, en de Dubsta-terreinwagen, mits ze een online ranking van 100 hebben. Als je level 100 hebt bereikt, krijg je in garages ook de mogelijkheid je wagen goud te spuiten en je banden roze rook te laten branden.

Ook kunnen spelers in totaal vier nieuwe kapsels en tien nieuwe baarden aan laten meten en bijna vijftig nieuwe tattoo’s laten plaatsen. Ook zijn er veranderingen doorgevoerd in de multiplayer. Zo is het probleem verholpen dat, wanneer een speler een auto heeft verzekerd en die auto door een andere speler de vernieling in wordt gereden, niet meer beide spelers verzekeringskosten moeten betalen. De update is op dit moment gratis beschikbaar en zal worden gedownload zodra spelers de game opstarten.