GTA 5 Online Heists komen eraan

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
GTA 5 Online Heists komen eraan

Rockstar Games is hard bezig om de next-gen lauch van GTA 5 zo soepel mogelijk te laten verlopen. Gisteren heeft de ontwikkelaar bekend gemaakt dat de Heists voor GTA Online beschikbaar zullen zijn op alle consoles nadat de game is uitgekomen voor de PlayStation 4 en Xbox One.

De kogel is door de spreekwoordelijke kerk. De lang beloofde Heists voor GTA Online zullen beschikbaar zijn nadat de eerste GTA Online update uit is gekomen voor de PlayStation 4 en Xbox One.  Een precieze datum is nog niet bekend, maar GTA 5 is over één week verkrijgbaar bij retailers.

Rockstar Games maakte het volgende bekend:

“We weten dat jullie ontzettend uitkijken naar de online Heists. Deze zullen beschikbaar zijn voor alle vier de consoles als de eerste GTA Online update voor de PlayStation 4 en Xbox One te downloaden is.”

De ontwikkelaar maakte verder bekend dat gamers er al ruim 2,3 miljard uur op hebben zitten in GTA Online. Dit is de tijd vanaf de launch van GTA Online, namelijk 1 oktober 2013 tot het einde van afgelopen maand.

Nog even wachten en gamers kunnen aan de slag met de lang beloofde online Heists. GTA 5 is vanaf 18 november beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.